Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Vinn 500 kr - Skriv en mening om Lund


2
Gilla

Vinn 500 kr - Skriv en mening om Lund

Postad av Jonas Duxén 2606 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt
Share

Det är nu dags för Studentor att ha en tävling. Vinsten kommer att vara något som de flesta studenter är i behov av, nämligen pengar. I det här fallet rör det sig om en vinst på 500 kr för det inlägg med flest röster. Så ta chansen att dryga ut ditt studiestöd med ett tillskott på 500 kr!

 

Regler för tävlingen:

1. Tävlingen varar från 1 december till 20 december.

2. Längden på inlägg kan vara alltifrån en mening till längre, det finns helt enkelt ingen begränsning på längden.

3. Det inlägg skrivet inom perioden 1-20 december och som får flest röster under den perioden vinner 500 svenska kronor.

4. Inläggen behöver inte ha något speciellt tema mer än att inläggen på något sätt ska ha koppling till Lund.

5. Det är inte tillåtet att skapa flera olika konton på sajten och rösta flera gånger på ett inlägg. Men det är fullt tillåtet att bjuda in så många av dina vänner som möjligt att skapa ett eget konto och rösta på ditt inlägg.

6. Ifall flera inlägg skulle ha samma antal röster i slutet av tävlingen, kommer tävlingen att förlängas med ytterligare 1 dag till dess att något av inläggen fått flest röster.

7. Jag, d.v.s. medlem ”Jonas Duxén” kan inte vinna tävlingen.

 

Tips för att få många röster på ditt inlägg:

Ifall du har ett Facebook konto så är ett tips för att få många röster att trycka på den blå ”Share” knappen längst till höger om titeln på ditt inlägg. Det här innebär att du kan dela med dig av inlägget du skrivit direkt till dina facebookvänner och bjuda in dem att rösta på ditt inlägg.

 

Om att rösta:

Du röstar på ett inlägg genom att trycka på den gröna tummen-upp knappen till vänster om inläggets titel, eller så trycker du på ”Gilla” i botten av inlägget. Enbart registrerade medlemmar kan göra detta.

 

När tävlingen är över:

När tävlingen är över kommer pengarna att skickas över till vinnarens bankkonto och jag kommer att publicera på sajten vilket inlägg som vunnit. Vinnaren får själv ta upp vinsten i sin inkomstdeklaration och skatt kan tillkomma på vinsten beroende på om vinnaren haft inkomster över grundavdraget.

 

Tveka inte att skriva en kommentar nedan ifall det är något du undrar över.

 

Lycka till!

Kommentarer


Logga in för att kommentera eller bli medlem här
<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31