Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Tour De Chambre Tema


1
Gilla

Tour De Chambre Tema

Postad av Jonas Duxén 2260 dagar sedan
Kategoriserad: Nöje
Share
Ett återkommande inslag i min korridor är att vi har en temakväll med Tour de Chambre (också kallad Tour Des Chambres eller Tour De Chambres, förkortat TDC). Vi försöker att anordna detta åtminstone en gång per termin och det innebär att alla boende i korridoren har inrett sitt rum efter ett tema tillsammans med passande drink samt lek.

Den här terminens Tour De Chambre inföll nu i fredags. Vi påbörjade kvällen såsom föregående TDC-kvällar med en gemensam middag för boende i korridoren. Efter att vi grundat väl med kycklingsallad och vitlöksbröd bar det iväg till det första rummet.
Skillnaden den här gången gentemot våra föregående Tour De Chambres var att vi i förhand bestämt ett övergripande tema för alla rummen. Temat för Tour De Chambren var missbruk och alla rummen levererade succé med följande variationer: elmissbruk, kärleksmissbruk, pengamissbruk, energimissbruk, miss-bruk skönhetstävling, drogmissbruk, alkoholist missbruk, krigsmissbruk.

Efter att vi avverkat alla rummen kunde de vi bjudit in anlända och festen fortsatte till morgonkvisten. Återigen en mycket lyckad Tour De Chambre och jag ser redan fram emot nästa termins TDC.

Kommentarer


Logga in för att kommentera eller bli medlem här
<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31