Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Tävling! Värva medlemmar och vinn Spotify Premium!


Share
För att tacka Studentors medlemmar inleds under Mars månad 2012 en tävling där 6 månaders Spotify Premium delas ut.

Regler för tävlingen
Reglerna är enkla: Den medlem som värvat flest medlemmar till Studentor under Mars månad 2012 blir utsedd till vinnare och tilldelas 6 månaders Spotify Premium.

Följ resultatet i realtid
Ställningen i tävlingen kan enkelt följas av alla i realtid genom att klicka på ’Topplista Värvning’ i navigeringsmenyn, eller genom att gå direkt till följande länk: http://www.studentor.se/userreferral.php

Instruktioner för att vara med i tävlingen
För att kunna värva medlemmar till Studentor och vara med i tävlingen måste du först själv registrera dig som medlem, detta kan du göra från följande länk: http://www.studentor.se/register.php

Hur medlemmar kan värvas
Efter att du själv blivit medlem hos Studentor finns det tre enkla sätt för att värva medlemmar, dessa är beskrivna nedan.

1. Det första sättet för att värva medlemmar är att skicka din personliga värvningslänk till så många vänner som möjligt och låta dina vänner registrera sig genom den. Du finner din personliga värvningslänk genom att logga in till ditt konto, gå till din profil, därefter klicka på ’Min Värvningslänk’ i menyn till vänster under din profilbild. Här kan du under rubriken ’Min Värvningslänk’ se din personliga värvningslänk. Den ser ut på följande vis: ”http://www.studentor.se/register.php?referred_by=”, efter ’by’ följer ditt specifika användarid.
Den här länken kan du dela med dig till dina vänner exempelvis genom att posta den till andra sociala nätverk eller skicka den per mejl.

2. Det andra sättet för att värva medlemmar är att använda ett färdigskrivet formulär hos Studentor med vars hjälp du kan skicka ett mejl till dina vänner och som automatiskt innehåller din värvningslänk. Du kan finna formuläret för att skicka värvningslänken genom att göra följande: Logga först in på ditt konto, gå sedan till din profil, därefter klickar du på ’Min Värvningslänk’ i menyn till vänster under din profilbild. Här under rubriken ’Värva din vän’ finns formuläret för att värva medlemmar. Det du behöver fylla i är e-postadressen till den vän som du vill värva och ifall du vill skicka samma e-postmeddelande till flera vänner så är det bara att skriva in ett kommatecken efter varje ny e-postadress du skriver in. Du kan sedan välja att ändra titeln och meddelandet till något mer personligt, kom dock bara ihåg att inte ändra värvningslänken.
När du har fyllt i alla uppgifter i formuläret så är det bara att skicka iväg det genom att klicka på knappen ’Send Referral’ belägen i botten av formuläret.

3. Det tredje sättet för att värva medlemmar är helt enkelt att säga till dina vänner att när de registrerar sig som medlem hos Studentor, så ska de trycka på ’Klicka här ifall en kompis värvat dig’ på registreringssidan och i detta fält skriva in ditt användarnamn. Registreringssidan hittas vid följande länk: http://www.studentor.se/register.php
Länken med ’Klicka här ifall en kompis värvat dig’ finns i formuläret precis vid dess botten.

Statistik över dina värvningar
Du kan närsomhelst följa hur många medlemmar du värvat och exakt tid/datum då de registrerat sig genom att logga in till ditt konto, gå sedan till din profil, därefter klickar du på Värvade Medlemmar’ i menyn till vänster under din profilbild. Här kan du se antalet medlemmar du värvat, samt vid vilket datum och tidslag de registrerat sig genom din länk.

Notera att det inte är accepterat att manipulera resultatet genom att själv skapa fler än ett användarkonto hos Studentor. Medlemmar som gör detta riskerar att stängas av från tävlingen och få alla extra användarkonton raderade.

Vid eventuella frågor kan du kommentera det här inlägget, skicka ett PM till mig genom Studentor eller kontakta mig direkt på jonas@studentor.se.

Lycka till och må bäste värvare vinna!

Kommentarer


Logga in för att kommentera eller bli medlem här
<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31