Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Julinköp och annat smått och gott


1
Gilla

Julinköp och annat smått och gott

Postad av Jonas Larsson 2608 dagar sedan
Kategoriserad: Bloggande
Share

Sitter här och är jävligt trött, ska bege mig in till Lund imorgon för att ta en fika och köra lite catch-up med en vän. Kommer att bli kul att planera inför julen trots att jag hatar skiten - men gemenskap är gemenskap och gratis grejer stimulerar min temporära materialism.

 

Tänker på hur många onödiga köp jag gjort genom tiderna, saker och ting som fungerar någorlunda bra och saker för över tusen kronor som jag knappt använder eftersom att jag väldigt sällan sätter mig ner och producerar musik längre. Sedan jag började gymnasiet och läste film så har jag blivit mer och mer intresserad av filmskapandet och tiden har gått åt det istället för musiken.

 

Det var tänkt att jag skulle skriva egen musik till en av mina dokumentärer, men det blev aldrig så för jag började på tok för sent. Istället för att göra som alla andra och planera i en månad för att verkställa det nästa månad så började jag en vecka innan allting skulle vara inne för bedömning.

 

Jag lider av ett syndrom som heter L.A.T (latmask) och jag känner mig som ett bokstavsbarn ibland när jag sitter och latar mig och snaskar i mig goda saker bara för att jag kan. Fick tillslut köpa ett nytt gymkort då det förra gick ut och jag har blivit av med en hel del muskler som förvandlats till fett, det konstigaste med det här är att jag har kvar alla muskler sedan sjuan.

 

Nog för att jag har bra genetik och förutsättningar för att bygga muskler, men är jag den som är den? Nej, trodde inte det va, att sitta och förhandla med sitt ego som är stort som fan när det kommer till temporär lycka är som att diskutera med någon som följer politiska dogmer - tämligen värdelöst.


Hoppas att ni hittar trevliga klappar och inte halkar på de hala gatorna som för övrigt oftast är osaltade.

Kommentarer


Logga in för att kommentera eller bli medlem här
<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31