Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Hem » Allmänt

Sortera Inlägg
Under fliken Allmänt finns de inlägg som användare lagt in för denna kategori. Inlägg här kan vara precis allt möjligt som inte passat in i någon av de andra kategorierna. Önskar du göra ett inlägg som syns här? Klicka i sådant fall på skriv inlägg nedan och därefter väljer du helt enkelt Allmänt som kategori för ditt inlägg.

Skriv inlägg

2
Gilla

Första advent i Lund

Postad av Mary 2608 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Idag är det första advent och rejält med snö ute! Normalt brukar söndagar i Lund vara ganska sega. Det är folktomt på stan och nästan alla butiker är stängda. Många studenter sover länge efter lördagens festande.

 

Idag däremot var alla butiker öppna och det var fullt med folk på stan. På alla torg hände det någonting, alltifrån auktion av julklappar, lotterier och glöggförsäljning. Det jag vill tipsa er om är att gå på Kulturen så här års. Som student betalar man 35 kr i inträde och då får man förutom att se Kulturens permanenta historie- och konstutställningar, också julmarknaden som finns innomhus och ute i Kulturens gårdar. Det finns försäljning av alla möjliga typer av hantverk och delikatesser. Själv hittade jag handgjorda örhängen som ska bli en julklapp till en familjemedlem. Det är fantastikt stämmingsfullt! Så kolla in Kulturen innan julen är över!

2
Gilla

Snö i Lund under november

Postad av Jonas Duxén 2617 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Idag kom det in lite snö över Lund, dock var det mer av den slaskiga typen.2
Gilla

Välkomna!

Postad av Jonas Duxén 2622 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Med det här inlägget vill jag hälsa alla välkomna till Studentor och göra en kort presentation av mig själv och sajten.

 

Jag heter Jonas Duxén och startade igång Studentor eftersom jag tyckte att det fattades en sajt där studenternas egna upplevelser i Lund lyftes fram. Det finns många andra bra sajter med officiell information från nationer och kårer, men ingen sajt där den vanliga studenten kan få ett allomfattande utrymme för att dela med sig av sitt studentliv. Det var för att fylla detta tomrum som jag startade sajten.

 

Vem är jag då? Jo, jag är en kille på 25 år som började studera konsthistoria på Lunds universitet höstterminen 09. Jag kommer att fungera som något av en administratör på Studentor och ni kan kontakta mig direkt t.ex. med ett privat meddelande från min profil ifall det är något ni inte gillar på sajten eller undrar över något. Jag vill att sajten ska vara en studentstyrd demokrati och därför kommer jag bara i undantagsfall ta bort inlägg på begäran, t.ex. då det rör sig om kränkande inlägg eller inlägg som direkt bryter mot lagar. Kom också ihåg att inläggen ska ha någon koppling till Lund och helst till studentlivet. Men det finns absolut ingen begränsning på längden för inlägg, de kan vara alltifrån någon mening till uppsatsliknande inlägg på flera sidor.

 

Jag önskar er nu varmt välkomna till Studentor och ser fram emot att läsa era inlägg!

 

Med vänliga hälsningar,

Jonas

<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31