Kom ihåg mig
Glömt ditt lösenord?
Ny hos Studentor? Bli medlem ett konto!
Language/Språk: Svenska RSS | English RSS

Hem » Allmänt

Sortera Inlägg
Under fliken Allmänt finns de inlägg som användare lagt in för denna kategori. Inlägg här kan vara precis allt möjligt som inte passat in i någon av de andra kategorierna. Önskar du göra ett inlägg som syns här? Klicka i sådant fall på skriv inlägg nedan och därefter väljer du helt enkelt Allmänt som kategori för ditt inlägg.

Skriv inlägg

0
Gilla

hello

Postad av joybaby 1738 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt
looking for friends
För att tacka Studentors medlemmar inleds under Mars månad 2012 en tävling där 6 månaders Spotify Premium delas ut.

Regler för tävlingen
Reglerna är enkla: Den medlem som värvat flest medlemmar till Studentor under Mars månad 2012 blir utsedd till vinnare och tilldelas 6 månaders Spotify Premium.

Följ resultatet i realtid
Ställningen i tävlingen kan enkelt följas av alla i realtid genom att klicka på ’Topplista Värvning’ i navigeringsmenyn, eller genom att gå direkt till följande länk: http://www.studentor.se/userreferral.php

Instruktioner för att vara med i tävlingen
För att kunna värva medlemmar till Studentor och vara med i tävlingen måste du först själv registrera dig som medlem, detta kan du göra från följande länk: http://www.studentor.se/register.php

Hur medlemmar kan värvas
Efter att du själv blivit medlem hos Studentor finns det tre enkla sätt för att värva medlemmar, dessa är beskrivna nedan.

1. Det första sättet för att värva medlemmar är att skicka din personliga värvningslänk till så många vänner som möjligt och låta dina vänner registrera sig genom den. Du finner din personliga värvningslänk genom att logga in till ditt konto, gå till din profil, därefter klicka på ’Min Värvningslänk’ i menyn till vänster under din profilbild. Här kan du under rubriken ’Min Värvningslänk’ se din personliga värvningslänk. Den ser ut på följande vis: ”http://www.studentor.se/register.php?referred_by=”, efter ’by’ följer ditt specifika användarid.
Den här länken kan du dela med dig till dina vänner exempelvis genom att posta den till andra sociala nätverk eller skicka den per mejl.

2. Det andra sättet för att värva medlemmar är att använda ett färdigskrivet formulär hos Studentor med vars hjälp du kan skicka ett mejl till dina vänner och som automatiskt innehåller din värvningslänk. Du kan finna formuläret för att skicka värvningslänken genom att göra följande: Logga först in på ditt konto, gå sedan till din profil, därefter klickar du på ’Min Värvningslänk’ i menyn till vänster under din profilbild. Här under rubriken ’Värva din vän’ finns formuläret för att värva medlemmar. Det du behöver fylla i är e-postadressen till den vän som du vill värva och ifall du vill skicka samma e-postmeddelande till flera vänner så är det bara att skriva in ett kommatecken efter varje ny e-postadress du skriver in. Du kan sedan välja att ändra titeln och meddelandet till något mer personligt, kom dock bara ihåg att inte ändra värvningslänken.
När du har fyllt i alla uppgifter i formuläret så är det bara att skicka iväg det genom att klicka på knappen ’Send Referral’ belägen i botten av formuläret.

3. Det tredje sättet för att värva medlemmar är helt enkelt att säga till dina vänner att när de registrerar sig som medlem hos Studentor, så ska de trycka på ’Klicka här ifall en kompis värvat dig’ på registreringssidan och i detta fält skriva in ditt användarnamn. Registreringssidan hittas vid följande länk: http://www.studentor.se/register.php
Länken med ’Klicka här ifall en kompis värvat dig’ finns i formuläret precis vid dess botten.

Statistik över dina värvningar
Du kan närsomhelst följa hur många medlemmar du värvat och exakt tid/datum då de registrerat sig genom att logga in till ditt konto, gå sedan till din profil, därefter klickar du på Värvade Medlemmar’ i menyn till vänster under din profilbild. Här kan du se antalet medlemmar du värvat, samt vid vilket datum och tidslag de registrerat sig genom din länk.

Notera att det inte är accepterat att manipulera resultatet genom att själv skapa fler än ett användarkonto hos Studentor. Medlemmar som gör detta riskerar att stängas av från tävlingen och få alla extra användarkonton raderade.

Vid eventuella frågor kan du kommentera det här inlägget, skicka ett PM till mig genom Studentor eller kontakta mig direkt på jonas@studentor.se.

Lycka till och må bäste värvare vinna!
0
Gilla

Hälsningsgille

Postad av Kalendarium 2333 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt
Event startar: 02 September 2011 11:00
Event slutar: 02 September 2011 15:00
Hälsningsgillet är Sveriges största studentlivsmässa och äger rum i AF-borgen. Hela Lunds studentliv finns representerat tillsammans med ett stort antal föreningar, förbund och företag med verksamhet och erbjudanden för studenter. T.ex. kommer Studentor vara där!

Tävlingen "Skriv en mening om Lund" är nu avslutad och vi har en vinnare!

 

Användare Ebbchen har med sitt underfundiga inlägg "Lunds billigaste greve!" kammat hem segern genom att få flest röster under perioden 1-20 december.

 

Grattis till vinsten av 500 kronor!

 

Länk till det vinnande inlägget:

http://www.studentor.se/story.php?title=lunds-billigaste-greve

2
Gilla

Vinn 500 kr - Skriv en mening om Lund

Postad av Jonas Duxén 2605 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Det är nu dags för Studentor att ha en tävling. Vinsten kommer att vara något som de flesta studenter är i behov av, nämligen pengar. I det här fallet rör det sig om en vinst på 500 kr för det inlägg med flest röster. Så ta chansen att dryga ut ditt studiestöd med ett tillskott på 500 kr!

 

Regler för tävlingen:

1. Tävlingen varar från 1 december till 20 december.

2. Längden på inlägg kan vara alltifrån en mening till längre, det finns helt enkelt ingen begränsning på längden.

3. Det inlägg skrivet inom perioden 1-20 december och som får flest röster under den perioden vinner 500 svenska kronor.

4. Inläggen behöver inte ha något speciellt tema mer än att inläggen på något sätt ska ha koppling till Lund.

5. Det är inte tillåtet att skapa flera olika konton på sajten och rösta flera gånger på ett inlägg. Men det är fullt tillåtet att bjuda in så många av dina vänner som möjligt att skapa ett eget konto och rösta på ditt inlägg.

6. Ifall flera inlägg skulle ha samma antal röster i slutet av tävlingen, kommer tävlingen att förlängas med ytterligare 1 dag till dess att något av inläggen fått flest röster.

7. Jag, d.v.s. medlem ”Jonas Duxén” kan inte vinna tävlingen.

 

Tips för att få många röster på ditt inlägg:

Ifall du har ett Facebook konto så är ett tips för att få många röster att trycka på den blå ”Share” knappen längst till höger om titeln på ditt inlägg. Det här innebär att du kan dela med dig av inlägget du skrivit direkt till dina facebookvänner och bjuda in dem att rösta på ditt inlägg.

 

Om att rösta:

Du röstar på ett inlägg genom att trycka på den gröna tummen-upp knappen till vänster om inläggets titel, eller så trycker du på ”Gilla” i botten av inlägget. Enbart registrerade medlemmar kan göra detta.

 

När tävlingen är över:

När tävlingen är över kommer pengarna att skickas över till vinnarens bankkonto och jag kommer att publicera på sajten vilket inlägg som vunnit. Vinnaren får själv ta upp vinsten i sin inkomstdeklaration och skatt kan tillkomma på vinsten beroende på om vinnaren haft inkomster över grundavdraget.

 

Tveka inte att skriva en kommentar nedan ifall det är något du undrar över.

 

Lycka till!

2
Gilla

Första advent i Lund

Postad av Mary 2607 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Idag är det första advent och rejält med snö ute! Normalt brukar söndagar i Lund vara ganska sega. Det är folktomt på stan och nästan alla butiker är stängda. Många studenter sover länge efter lördagens festande.

 

Idag däremot var alla butiker öppna och det var fullt med folk på stan. På alla torg hände det någonting, alltifrån auktion av julklappar, lotterier och glöggförsäljning. Det jag vill tipsa er om är att gå på Kulturen så här års. Som student betalar man 35 kr i inträde och då får man förutom att se Kulturens permanenta historie- och konstutställningar, också julmarknaden som finns innomhus och ute i Kulturens gårdar. Det finns försäljning av alla möjliga typer av hantverk och delikatesser. Själv hittade jag handgjorda örhängen som ska bli en julklapp till en familjemedlem. Det är fantastikt stämmingsfullt! Så kolla in Kulturen innan julen är över!

2
Gilla

Snö i Lund under november

Postad av Jonas Duxén 2616 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Idag kom det in lite snö över Lund, dock var det mer av den slaskiga typen.2
Gilla

Välkomna!

Postad av Jonas Duxén 2621 dagar sedan
Kategoriserad: Allmänt

Med det här inlägget vill jag hälsa alla välkomna till Studentor och göra en kort presentation av mig själv och sajten.

 

Jag heter Jonas Duxén och startade igång Studentor eftersom jag tyckte att det fattades en sajt där studenternas egna upplevelser i Lund lyftes fram. Det finns många andra bra sajter med officiell information från nationer och kårer, men ingen sajt där den vanliga studenten kan få ett allomfattande utrymme för att dela med sig av sitt studentliv. Det var för att fylla detta tomrum som jag startade sajten.

 

Vem är jag då? Jo, jag är en kille på 25 år som började studera konsthistoria på Lunds universitet höstterminen 09. Jag kommer att fungera som något av en administratör på Studentor och ni kan kontakta mig direkt t.ex. med ett privat meddelande från min profil ifall det är något ni inte gillar på sajten eller undrar över något. Jag vill att sajten ska vara en studentstyrd demokrati och därför kommer jag bara i undantagsfall ta bort inlägg på begäran, t.ex. då det rör sig om kränkande inlägg eller inlägg som direkt bryter mot lagar. Kom också ihåg att inläggen ska ha någon koppling till Lund och helst till studentlivet. Men det finns absolut ingen begränsning på längden för inlägg, de kan vara alltifrån någon mening till uppsatsliknande inlägg på flera sidor.

 

Jag önskar er nu varmt välkomna till Studentor och ser fram emot att läsa era inlägg!

 

Med vänliga hälsningar,

Jonas

<<Events Januari 2018>>
TiOn ToFr
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31